• InP je nezavisno konsultantsko telo

    u oblasti printinga unutar poslovnog okruženja
Cilj InP-a je da pomogne krajnjim korisnicima isključivo savetima, a po pitanju opreme i usluga za printing u poslovnom okruženju.
InP radi isključivo u korist krajnjih korisnika, odnosno svojih klijenata i nije angažovan od strane bilo kog aktuelnog vendora, odnosno njegovog lokalnog partnera ili predstavnika, niti radi u korist bilo kog od njih.

InP tim sačinjavaju eksperti sa međunarodnim iskustvom iz ove industrije, upoznati sa svim relevantnim regionalnim učesnicima na tržištu, kao i sa postojećim trendovima u industriji, što nam upravo daje priliku da predložimo optimalno rešenje za vaše potrebe ne ograničavajući se pritom na opremu određenog proizvođača, odnosno određenu tehnologiju.

InP stručnjaci svojim savetima pomažu kako malim i srednjim preduzećima, tako i velikim korporacijama poput banaka, revizorskih kuća, osiguravajućih firmi i sl. i to ne samo u Srbiji, već i u zemljama regiona.

Ponosimo se time što smo inovativni i fleksibilni služeći klijentima da brzo dođu do značajnih i održivih rezultata.

  • InPrint Consulting

  • Borisavljevićeva 73, Beograd

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Cilj InP-a je da pomogne krajnjim korisnicima isključivo savetima, a po pitanju opreme i usluga za printing u poslovnom okruženju.

Copyright © 2021 Hotel Sato | Websystem by Emarket1ng.NET